У Запорiжжi оголосили тендери на вiдновлення ще трьох багатоповерхiвок

У Запорiжжi оголосили тендери на вiдновлення ще трьох багатоповерхiвок

Будинок на вул. Незалежної України, 80 / вул. Якова Новицького, 3, у Запорiжжi був пошкоджений 10 жовтня 2022 р. Тодi було зафiксовано прилiт близько семи ракет зенiтно-ракетного комплексу С-300. Одна з ракет влучила в будинок, унаслiдок чого було повнiстю знищено другий пiд’їзд.

Наразi звели нову секцiю будинку та влаштували покрiвлю вiдновленої частини. Завершили цегляну кладку стiн та змонтували плити перекриття з першого по п’ятий поверхи та цоколю. Влаштували сходовi маршi, майданчики та балконнi плити.
З першого по сьомий пiд’їзди завершили влаштування утеплення та стяжок пiдлог по балконам. Продовжуються сантехнiчнi та електромонтажнi роботи, влаштування iнженерних мереж опалення. Також утеплюють фасад та проводять благоустрiй прибудинкової територiї, влаштовують конструкцiї балконiв та їх склiння.
Будинок на вул. Незалежної України, 67, був пошкоджений 2 березня 2023 р. Росiйський боєприпас потрапив у середину будiвлi – частина будинку була зруйнована, а конструкцiї отримали пошкодження.
На сьогоднi вже вiдновили стiни та перекриття зруйнованої частини з першого по п’ятий поверхи та змонтували сходовi маршi та площадки. Завершили демонтажнi роботи у квартирах першого, другого та четвертого пiд’їздiв. Утеплили та гiдроiзолювали покрiвлю. Продовжують утеплювати фасади. Уже завершили влаштовувати стяжки покрiвлi та покрiвельнi шари з руберойду. З прешого по п’ятий поверхи проводять роботи з влаштування стяжок пiдлог у квартирах. Виконують оздоблювальнi роботи та облаштовують всi необхiднi iнженернi мережi. Завершують влаштування конструкцiй балконiв та продовжують їх склiння, а також склiння вiкон у квартирах та на сходових клiтинах.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, будинок на вул. Миру, 14, має пошкодженi конструкцiї стiн фасаду, квартири та балкони третього та четвертого пiд’їздiв через росiйську ракету, що влучила поряд iз житловим будинком. Також пошкодженi водовiдведення, опалення та електропостачання.
на сьогоднi у чотирьохповерховому будинку завершили посилення несучих конструкцiй третього та четвертого пiд’їздiв, утеплили зовнiшнi стiн по всьому периметру будинку. Встановили новi каркаси балконiв, завершуть склiння по квартирам та пiд’їздам.
Продовжується оздоблення балконiв та влаштування їх огородження. У квартирах, якi зазнали пошкоджень, вiдновили iнженернi мережi, мiжкiмнатнi перегородки та триває опорядження квартир. Зокрема, проводять сучасне оздоблення нових пiдлог, стiн та стель. Завершили утеплювати цоколь нижче рiвня землi, провели землянi роботи та гiдроiзоляцiю. Ведуться роботи з благоустрою територiї.
Невдовзi продовжать вiдбудову ще трьох будинкiв у Запорiжжi за адресами: Запорiзька, 2-Б, Запорiзька, 2-А, та Кам’яногiрська, 6.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *