У Днiпрi вiдремонтували близько 30 дитячих майданчикiв

У Днiпрi вiдремонтували близько 30 дитячих майданчикiв

Сучаснi тренажери та безпечнi гойдалки для малечi – у Днiпрi продовжують ремонтувати дитячi майданчики. Нинi такi роботи тривають по вул. Великiй Дiївськiй, 32. Мiсцевi мешканцi радiють оновленню, адже до цього тут стояли аварiйнi гойдалки, а каруселi та iгровi елементи були ще радянськi.

“Нинi тут триває пiдготовка основи пiд гумове покриття. Його плануємо укласти аж 575 кв. м. На майданчиках не буде багнюки i дiти не травмуватимуться пiд час iгор. Усi старi елементи на дитячому та тренажерному майданчику ми демонтували. Зараз їх оновлюють на пiдприємствi, замiнюють прогнилi елементи, пiдшипники та iнше, а згодом пофарбують. Пiсля ремонту все обладнання, уже у гарному та придатному станi, повернуть на майданчики”, – говорить заступниця директора КП “Розвиток територiй мiста” Вiолетта Путiлова.
Нинi ремонтнi роботи ще на ранньому етапi, хоча певну частину оновлення вже виконали.
“Це один з найбiльших об’єктiв, який ми ремонтуємо цього року. Зараз тут майже завершено оновлення мультифункцiонального поля, треба ще доставити огорожу та футбольнi ворота. На полi залили 400 кв. м гумового покриття, аби дiти безпечно грали. Крiм цього об’єкта, зараз оновлюють майданчики ще за 10 адресами. Усi вони за заявками мiстян увiйшли до списку об’єктiв, якi пiдлягають ремонту цього року. Усього до кiнця року оновимо бiльше нiж 70 дитячих та спортивних майданчикiв”, – розповiв директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, Як стало внутрiшньої та iнформацiйно полiтики Днiпровської мiської ради Артем Нiдєлько.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, з початку року у Днiпрi вже вiдремонтували майже 30 дитячих та спортивних майданчикiв. Нинi вже формується список об’єктiв, якi планують вiдремонтувати у 2025 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *