Legal & General продає британську будівельну компанію CALA Group за £1,35 млрд

Продаж відбувся невдовзі після того, як британська страхова компанія L&G на своєму заході щодо ринків капіталу в червні представила посилений підхід до розподілу капіталу та рішення про створення підрозділу корпоративних інвестицій.

Компанія також заявила, що може використати частину виторгу для збільшення доходів акціонерів за рахунок постійних викупів акцій.

“Ця угода демонструє постійну динаміку в реалізації нашої стратегії, спрощуючи наш портфель і дозволяючи більш чітко зосередитися на наших основних, синергетичних видах діяльності”, – заявив генеральний директор L&G Антоніу Сімойнш.

У червні агентство Reuters повідомило, що Sixth Street розпочала найбільшу за свою 15-річну історію кампанію з набору персоналу в Європі, орендувавши нову регіональну штаб-квартиру в лондонському районі Мейфер і додавши цього року до 20 співробітників для просування у сфері приватного кредитування та нерухомості.

Джуліан Солсбері, один з головних інвестиційних директорів глобальної інвестиційної компанії з оборотом у $75 млрд, серед керівників якої числиться багато колишніх зірок Goldman Sachs, заявив, що з нетерпінням чекає можливості попрацювати з співінвестором Patron Capital для підтримки зростання CALA.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *