Компанія Трампа збудує гольф-курорт вартістю $1,5 млрд у В’єтнамі

Меморандум про взаєморозуміння між двома компаніями було підписано наприкінці вересня під час візиту президента В’єтнаму То Лама до США.

У заяві KBC говориться, що проєкт у провінції Хінгйєн включає дві системи полів для гольфу на 54 лунки, мережу готелів та курортів, а також сучасний житловий комплекс.

Ми раді вийти на цей динамічний ринок. В’єтнам має потенціал у сфері елітного готельного бізнесу та індустрії розваг», — цитується в заяві Еріка Трампа, виконавчого віце-президента The Trump Organization і другого сина колишнього президента США Дональда Трампа.

Строки реалізації проєкту не уточнюються.

Представники Trump Organization відвідали Хуньєн і зустрілися з місцевою владою для обговорення інвестиційних можливостей 16 вересня.

Хінгйєн, розташований за 50 км на південний схід від Ханоя, є рідним містом президента То Лама, а також промисловим центром на півночі В’єтнаму.

«Провінція Хінгйєн завжди підтримує інвесторів, створюючи сприятливі адміністративні процедури для іноземних інвесторів, щоб вони могли співпрацювати і розвиватися в провінції», — йдеться у більш ранній заяві провінційного комітету.

Аналіз, проведений агентством Reuters минулого місяця, показав, що бізнес у сфері гольфу та курортів був найбільшим джерелом грошових потоків для Trump Organization, до якої входять сотні компаній, які зрештою належать Дональду Трампу.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *