Британiя допоможе Агентству вiдновлення посилити управлiння проектами

Британiя допоможе Агентству вiдновлення посилити управлiння проектами

Обмiн технiчними знаннями, консультацiями та досвiдом в iнфраструктурнiй сферi – такою є мета спiвпрацi Агентства вiдновлення та Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури України з Мiнiстерством закордонних справ, у справах Спiвдружностi нацiй та розвитку Сполученого Королiвства Великої Британiї та Пiвнiчної Iрландiї (FCDO).

Представники установ зустрiлися в Києвi та пiдписали меморандум про спiвпрацю. Участь у зустрiчi взяли: голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм, заступник голови Агентства з питань цифрового розвитку Роман Комендант, фахiвцi з управлiння проектами та посилення iнституцiйної спроможностi агентства. FCDO представляли керiвник Руперт Сiбом та радниця Аманда Дафф. Учасниками заходу були також представники KPMG Андрiй Тимошенко та Дмитро Романович.
Учасники зустрiчi обговорили, як посилити спроможнiсть Агентства вiдновлення, запровадивши найкращi практики управлiння проєктами.
Домовилися про те, що Агентство вiдновлення може розраховувати на допомогу британського Департаменту iнфраструктури та проектiв (IРА) у напрямку розвитку потенцiалу вищих посадових осiб, керiвникiв середньої ланки. Це навчання i пiдвищення квалiфiкацiї.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, також IPA допомагатиме в розробцi методологiй реалiзацiї iнфраструктурних проектiв, проводитиме регулярнi онлайн або особистi зустрiчi щодо результатiв роботи.
“За останнi 15 рокiв мiжнародна команда IPA працювала з 60 країнами свiту. Та допомогла створити низку об’єктiв iнфраструктури по всьому свiту. Серед її прiоритетiв – створення найефективнiшої проектної системи у свiтi. Такий досвiд дуже важливий для нас, оскiльки зараз реалiзацiя багатьох наших проектiв вимагає ефективних управлiнських рiшень, нових пiдходiв та стратегiй”, – сказав голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм.
FCDO координуватиме допомогу, яка буде надаватися вiдповiдно до укладеного меморандуму, з пiдтримкою iнших органiв Великої Британiї.
Спiльнi дiї в напрямку розвитку iнфраструктурних проектiв визначенi Британсько-українською робочою групою з питань iнфраструктури (Infrastructure Taskforce) у 2022 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *