Держмолодьжитло вiдправило допомогу на фронт

Держмолодьжитло вiдправило допомогу на фронт

У нинiшнi воєннi часи кожен на своєму мiсцi зобов’язаний робити свiй внесок у Велику Перемогу – незалежно вiд того, перебуває вiн у ЗСУ чи трудиться в тилу.

Працюючи для забезпечення українцiв власним житлом, колектив Держмолодьжитла не забуває про своїх колег, нинiшнiх i колишнiх, представникiв рiзних регiонiв, якi знищують ворога безпосередньо на фронтi.
Фонд довго вагався, чи надавати цiй новинi розголосу, та зрештою вирiшив надiслати позитивний сигнал суспiльству, пiдтримати воїнiв у важкi часи i додатково стимулювати українцiв донатити на Збройнi Сили.
Одностайним рiшенням колективу Держмолодьжитла одноденна зарплатня працiвникiв фонду за липень перерахована до громадської органiзацiї “Смолiнський Актив Плюс” (Кiровоградщина). Цей регiон обраний тому, що серед тих, хто зараз захищає Україну, є й директор Кiровоградського регiонального вiддiлення фонду Дмитро Шаповал.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, за цi кошти благодiйна органiзацiя придбала те, що першочергово необхiдне воїнам однiєї з кращих бойових частин для ще бiльш ефективного нищення ворога, – квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo i вiдеокамеру для запису Hikvision.
Саме цi речi дуже потрiбнi захисникам i з вiдповiдним проханням вони зверталися до благодiйникiв.
Усе придбане вже передане до надiйних рук воїнiв.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *