До програми “єОселя” приєднався “Укргазбанк”

До програми "єОселя" приєднався "Укргазбанк"

В рамках програми доступного iпотечного кредитування “єОселя” “Укргазбанк” вперше акредитував об’єкт незавершеного будiвництва. Учасники програми зможуть придбати квартиру в Сумах вiд забудовника ТОВ “Будiвельна виробничо-комерцiйна компанiя “Федорченко””.

Квартири в будинках, що зводяться, кредитують вже 4 банки-партнери “єОселi”: “Ощадбанк”, “Скай банк”, “Глобус банк” та “Укргазбанк”. Наразi вiд забудовника по програмi можна придбати квартиру в 25 житлових комплексах вiд 15 забудовникiв.
За умовами “єОселi”, обрати житло можна як на первинному, так i на вторинному ринку нерухомостi. Позичальникам масової iпотеки пiд 7% рiчних доступнi квартири у будинках не старших трьох рокiв. Вiйськовослужбовцi ЗСУ за контрактом, силовики, медики, вчителi та науковцi можуть оформити iпотеку пiд 3% рiчних та обрати житло не старше десяти рокiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вiд початку роботи держпрограми 5898 родин придбали власне житло на понад 8,7 млрд. грн. Серед них 1679 квартир обрали в готових будинках вiд забудовникiв та 87 квартир в будинках, що зводяться.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *