Кропивницький створює два iндустрiальних парка

Кропивницький створює два iндустрiальних парка

Вiдбулося засiдання постiйної депутатської комiсiї Кропивницької мiської ради з питань економiчного розвитку, промисловостi, пiдприємництва, iнвестицiй та регуляторної полiтики пiд головуванням депутатки Анни Зарiчної.

До порядку денному роботи комiсiї було включене лише одне питання – про стан створення iндустрiальних паркiв на територiї Кропивницького: йшлося про два таких об’єкти, над якими працюють ПАТ “НВП Радiй” та ПП “Компанiя Росток-Агро”.
Представники обох пiдприємств були запрошенi на засiданнi комiсiї i надали iнформацiю про поточний стан справ.
Так, фiнансова директорка ПАТ “НВП Радiй” Олена Дуднiкова зазначила, що по їхньому проєкту на черзi затвердження детального плану. Попереду багато iнших важливих етапiв: погодження в департаментi екологiї на рiвнi областi, а потiм в профiльному мiнiстерствi, громадськi слухання, мiстобудiвна рада i вже потiм – розгляд на сесiї мiської ради.
Єдине зауваження, яке висловив директор департаменту мiстобудування та земельних ресурсiв мiської ради Роман Лунгол, продиктоване часом – необхiднiсть передбачити в проєктi об’єкти укриття.
Натомiсть детальний план по проєкту ПП “Компанiя Росток-Агро” уже затверджено, вiдбулися громадськi слухання, на пiдприємствi чекають засiдання сесiї мiської ради i готовi починати будiвництво.
Сповнена iдей комерцiйна директорка ПП “Компанiя Росток-Агро” Анна Шеремет запевнила депутатiв, що має чимало амбiтних планiв щодо роботи iндустрiального парку як для розвитку Кропивницького, так i для областi в цiлому.
“Менi цiкаво розвиватися самiй та збирати команду однодумцiв. Наш проєкт дуже амбiтний. Ми працюємо над ним чотири роки, тому що багато що з його етапiв тут у нас впроваджується вперше. Закiнчимо проєкт i уже маємо численнi iдеї, як будемо працювати далi i що будемо робити для мiста та областi. У нас дуже вигiдне мiсце розташування логiстично, в планах – завести залiзничну гiлку, залучати iноземних iнвесторiв, релокувати пiдприємства з окупованих територiй. Треба працювати, одним словом”.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, надану iнформацiю члени комiсiї взяли до вiдома, робота триває.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *