Miyamoto розробить проєкти поліпшення транспортно-логістичної інфраструктури за кошти USAID

Модернізація транспортно-логістичної
інфраструктури

Проєкт USAID підписав субконтракт з компанією Miyamoto International Ukraine для поліпшення транспортно-логістичної інфраструктури та модернізації пунктів перетину кордону України.

Компанія Miyamoto International Ukraine має команду з 128 фахівців у сфері інжинірингу, в офісі в Україні, де буде здійснювати проєктування та забезпечення якості будівельних робіт на пунктах перетину кордону (ППК) України.

«Модернізація пунктів перетину кордону в Україні має велике значення в умовах сучасних викликів у логістиці експорту українського зерна. Компанія Miyamoto Ukraine має багаторічний досвід, необхідну експертизу та талановитих фахівців тут, в Україні, тому впевнений, що наша співпраця буде успішною і принесе значні результати для покращення економічного розвитку України та підтримки українського народу» – говорить директор Проєкту USAID «Економічна підтримка України» Тімоті Мадіган.

У межах підписаного субконтракту компанія Miyamoto Ukraine виконає фізико-економічне та техніко-економічне обґрунтування, підготує попередню документацію для проєктування нових вантажних терміналів на ППК, а також надасть післяпроєктні послуги на дев’яти пріоритетних ППК, які будуть покращені у межах роботи Проєкту USAID.

«У команді Miyamoto Ukraine працюють інженери найвищої кваліфікації, тож ми впевнені, що запропонуємо нові ефективні рішення і з гордістю реалізуємо цей важливий для України проєкт», – каже генеральний директор Miyamoto International Ukraine Павло Похальчук.

Miyamoto International має офіційні представництва у 27 країнах світу. Компанія має двадцятирічний досвід, який отримала по всьому світу, зокрема, у США, Японії, Мексиці, Афганістані та Індонезії, що стане в пригоді у модернізації транспортно-логістичної інфраструктури на кордонах України в межах співпраці з Проєктом USAID.

В Україні Miyamoto International Ukraine почала роботу у вересні 2022 року.

Відтоді спеціалісти Miyamoto International Ukraine встигли:

  • провести інспекцію й оцінити масштаби руйнувань більше 30 000 зруйнованих об’єктів;
  • у спільних проєктах з міжнародними благодійними організаціями відбудувати більше 5000 об’єктів і продовжувати роботи в семи областях України (Київська, Дніпропетровська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська);
  • обстежити понад 100 закладів освіти, де розпочнуться, тривають або закінчені роботи з облаштування укриттів та відновлення будівель.

Також Miyamoto International Ukraine почали активну співпрацю з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України, обласними та військовими адміністраціями в різних регіонах країни.


Цікаво про будівництво і ремонти:
Звукоізоляція: комфортне життя – це просто!


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *