На Черкащинi ухвалили новi мiсцевi житловi програми

На Черкащинi ухвалили новi мiсцевi житловi програми

Змiнами до рiшення Шполянської мiської територiальної громади вiд 25 грудня 2023 р. затверджена програма забезпечення учасникiв АТО/ООС i бiйцiв-добровольцiв, якi брали участь у захистi територiальної цiлiсностi та державного суверенiтету на Сходi України, та осiб, якi брали безпосередню участь у заходах забезпечення оборони України, безпеки населення та iнтересiв держави у зв’язку з вiйськовою агресiєю росiйської федерацiї проти України, та членiв їх сiмей житлом у 2024-2025 рр.

Кредит за цiєю програмою можуть отримати учасники бойових дiй, якi брали чи беруть участь у оборонi України, захищають безпеку населення та iнтереси держави у зв’язку з вiйськовою агресiєю росiйської федерацiї проти України.
А Христинiвська мiська рада ухвалила мiсцеву програму пiльгового житлового кредитування, розраховану на 2024-2025 рр. Її цiльова група – учасники АТО/ООС i бiйцi-добровольцi, якi брали участь у захистi територiальної цiлiсностi та державного суверенiтету на Сходi України, та особи якi брали участь у забезпеченнi оборони України, захистi безпеки населення та iнтересiв держави у зв’язку з вiйськовою агресiєю росiї проти України, та члени їх сiмей житлом.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у рамках програми для забезпечення родин житлом спiвпрацюватимуть Черкаська обласна державна адмiнiстрацiя, обласна рада, Христинiвська мiська рада i Черкаське регiональне вiддiлення Держмолодьжитла.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *