На об’єктах вiдновлення у Сумськiй областi перевiрили виконання робiт

На об'єктах вiдновлення у Сумськiй областi перевiрили виконання робiт

17 сiчня в мiстi Тростянець Сумської областi вiдбулася виїзна нарада щодо контролю виконання робiт на об’єктах вiдновлення. У заходi взяли участь начальник Служби вiдновлення у Сумськiй областi Iван Смага, заступник начальника з вiдновлення та реалiзацiї iнфраструктурних проєктiв Владислав Костенко, представники пiдрядних органiзацiй та технiчного нагляду.

Основне питання зустрiчi – динамiка виконання робiт на об’єктах будiвництва: багатоквартирнi житловi будинки на вулицi Благовiщенськiй, 53, та Нескучанськiй, 7, КНП “Тростянецька мiська лiкарня”, залiзничний вокзал.
Пiд час обговорення вирiшили прискорити темпи ремонтних робiт та посилити контроль якостi виконання. Також обмiркували шляхи вирiшення виробничих проблем та проєктнi рiшення. Згiдно з договором та погодженим календарним графiком термiн завершення вiдбудови бiльшостi об’єктiв – серпень.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Тростянець – 20-тисячне мiсто на Сумщинi, в 30 км вiд росiйського кордону. З перших днiв повномасштабного вторгнення мiсто окупували росiйськi вiйська. Понад три мiсяцi мiстяни перебували в заручниках окупантiв. Тростянець навмисно знищували обстрiлами. Значних руйнувань зазнали багатоквартирнi будинки, лiкарня, площа бiля залiзничного вокзалу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *