На сайті Агентства відновлення запрацювала інтерактивна мапа публічних закупівель

Інтерактивна мапа
публічних закупівель 

На сайті Агентства відновлення запрацювала інтерактивна мапа публічних закупівель, які проводять регіональні Служби відновлення щодо обʼєктів відбудови. Зокрема, йдеться по капітальні ремонти, реконструкцію, нове будівництво та проєктування в регіонах, де цього року розпочинаємо відновлення після наслідків збройної агресії росії.

Прозора та відкрита відбудова: на Київщині створено Спостережну раду з питань відбудови

Відтак, детальні відомості про проєкти, тендерні процедури по яких вже відбулись в регіонах, тепер зібрані в одному місці. https://reconstitution.restoration.gov.ua

«Важливо щодо самих проектів. Агентство переглядає пріоритети обʼєктів відбудови. Першочерговими будуть відновлення у напрямках воєнної логістики, критичної інфраструктури, експортної інфраструктури – забезпечення логістики до кордонів та пункти пропуску. Також це будівництво захисних споруд енергетичних обʼєктів, будівництво магістрального водогону в Дніпропетровській області та відновлення житлових будинків», – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

Проєкт порядку приєднання до теплових мереж схвалено НКРЕКП: що відомо

Нагадаємо, що Агентство відновлення розробило уніфіковані кваліфікаційні вимоги до учасників, які підготовлені у рамках співробітництва з UNODC Programme Office in Ukraine Open Contracting та USAID_ВзаємоДія на основі практики антимонопольного комітету та відкритих консультацій з учасниками ринку. Ми відкрито комунікуємо з ринком та запрошуємо компані долучатися до реалізації проєктів відновлення у постраждалих від війни регіонах.


Цікаво про ремонти:
 як самостійно зробити утеплення балкону чи лоджії?


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *