На Захiднiй Українi будують два ТЦ

На Захiднiй Українi будують два ТЦ

У Iвано-Франкiвську та Мукачево у 2024 р. вiдкриються два нових торговельних центри – “А7” та “Росвигiвський”. Про це повiдомила прес-служба консалтингової компанiї Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером та консультантом об’єктiв.

ТЦ “А7” будується у самому центрi Iвано-Франкiвська, в найбiльш насиченiй пiшохiдним та автомобiльним трафiком локацiї. Його загальна площа становитиме понад 10 тис. кв. м, а торгова – 7,5 тис. кв. м, повiдомляє Property Times.
Торговельний центр буде наповнено нацiональними та мiжнародними мережами магазинiв, тенант-мiкс має задовольнити усi основнi потреби покупцiв. Вiдкриття заплановано на другий квартал 2024 р., наразi на об’єктi завершується робота над архiтектурною концепцiєю третього та четвертого поверхiв. Першi два рiвнi вже готовi для визначення операторiв.
Щодо нового ТЦ у Мукачево, то вiн розташується на перехрестi вулиць Росвигiвськiй та Генерала Петрова, що зробить його зручним як для пiшохiдного, так i для автомобiльного трафiку. Додаткових вiдвiдувачiв “Росвигiвському” забезпечуватиме близькiсть траси мiжнародного значення Київ – Чоп.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, робота над архiтектурною концепцiєю ТЦ вже завершена. Загальна площа об’єкту складатиме 5600 кв. м, а торгова – 3500 кв. м. Основним “якорем” об’єкту буде продуктовий супермаркет ALMA, площею 1300 кв. м. Також ТЦ матиме наземний та пiдземний паркiнги на 128 i 50 машиномiсць. Вiдкриття заплановано на четвертий квартал 2024 р.
“Захiднi областi України довгий час залишалися одними з найменш насичених якiсними торговими площами. Зараз ситуацiя змiнюється: девелопери та iнвестори все частiше проявляють зацiкавленiсть в реалiзацiї проєктiв комерцiйної нерухомостi у Львiвськiй, Iвано-Франкiвськiй, Закарпатськiй i Тернопiльськiй областях. Зрештою, це створює хороше пiдгрунтя для вiдкриття нових магазинiв мiжнародних брендiв та розвитку нацiональних торгових операторiв”, – каже генеральний директор RDA Андрiй Лотоцький.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *