Над реставрацiєю зруйнованого Посад-Покровського працюють вже майже рiк

Над реставрацiєю зруйнованого Посад-Покровського працюють вже майже рiк

На кожному подвiр’ї Посад-Покровського – нагадування про те, що пережило село. Розбита та спалена технiка, залишки боєприпасiв та понiвеченi будинки. Майже рiк Служба вiдновлення працює над реставрацiєю зруйнованого Посад-Покровського. Першочергове завдання – забезпечити мешканцiв села звичними умовами.

За програмою експериментального урядового проєкту вiдбудови почали процес зведення нових будинкiв для жителiв Посад-Покровського. На сьогоднi пiдписано 363 договори з власниками домоволодiнь, що постраждали внаслiдок збройної агресiї. З початку року 81 об’єкт перебуває в роботi, з яких 72 об’єкти вже мають закладений фундамент. На 12 об’єктах почали зведення стiн. На будiвництвi об’єктiв залучити понад 100 працiвникiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, життя мешканцiв Посад-Покровського пiсля збройних дiй було ускладнене вiдсутнiстю електроенергiї через руйнацiю комунiкацiй. На сьогоднi завершили роботи з реконструкцiї системи електропостачання. Крiм того, продовжується робота над вiдновленням центрального водопостачання – на однiй з вулиць вже змонтовано 120 колодязiв та прокладено 5,2 км водопроводу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *