Неподалiк “Буковелю” побудують апарт-готель

Неподалiк "Буковелю" побудують апарт-готель

Компанiї NUMO Development та Ribas Hotels Group оголосили про спiльне будiвництво апарт-готелю Melis у с. Яблуниця неподалiк “Буковелю”. Його запуск запланували на 2026 р. Про це детальнiше розповiв засновник мiжнародної компанiї Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

“NUMO Development вiдповiдає за будiвництво комплексу вiдповiдно до загальних технiчних норм та стандартiв Ribas Hotels Group. Згiдно з меморандумом про спiвпрацю компанiя також контролює проведення оздоблювальних робiт, продаж та клiєнтську пiдтримку. У цьому партнерствi Ribas Hotels Group вiдповiдає за термiни та якiсть будiвництва, а також за дизайн, комплектацiю готелю та реалiзацiю нашої концепцiї на 100%”, – сказав вiн.
За словами Артура Лупашка, апарт-готелi стають дедалi привабливiшим варiантом для iнвестицiй, особливо в гiрському регiонi. Це пояснюється високим попитом на вiдпочинок у бiльш безпечних локацiях, який в умовах вiйни лише зрiс, повiдомляє Property Times.
“Очiкувана окупнiсть iнвестицiй операцiйної дiяльностi апарт-готелю Melis становить до 16% з капiталiзацiєю майна. А середня дохiднiсть готельного номера – $11 тис. на рiк. У цьому проєктi NUMO Development ми будемо гарантовано передавати 50% вiд заявленого прибутку першi два роки. Першi виплати дивiдендiв за перший квартал здiйснимо вже наступного мiсяця”, – додав Лупашко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiсля введення проєкту в експлуатацiю управлiнням готельного комплексу займатиметься Ribas Hotels Group.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *