Офiс Ради Європи оновив технiчний парк Держмолодьжитла

Офiс Ради Європи оновив технiчний парк Держмолодьжитла

За сприяння Офiсу Ради Європи в Українi проведено модернiзацiю обладнання, яке використовується в роботi Державного фонду сприяння молодiжному житловому будiвництву.

Обладнання, надане за партнерської пiдтримки Офiсу Ради Європи у рамках взаємодiї Держмолодьжитла з Проєктом Ради Європи вiдповiдно до плану дiй Ради Європи для України на 2023-2026 рр. “Стiйкiсть, вiдновлення та вiдбудова”, буде використане для створення 12 повноцiнних автоматизованих робочих мiсць для спiвробiтникiв фонду.
Така допомога є дуже важливою з огляду на те, що наразi в Держмолодьжитлi триває впровадження сучасного програмного продукту, який пiдвищить рiвень i якiсть обслуговування клiєнтiв установи.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, частина наданого у межах спiвпрацi обладнання буде передана для забезпечення безперебiйної реалiзацiї технологiчних процесiв у пiдроздiлах фонду, якi функцiонують неподалiк лiнiї ведення бойових дiй. Завдяки оновленню технiчного парку установа забезпечить подальше наближення до послуг Держмолодьжитла громадян, зокрема, тих, якi зазнали внутрiшнього перемiщення внаслiдок вiйни.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *