Операцiйну дiяльнiсть Агентства вiдновлення глибоко проаналiзували

Операцiйну дiяльнiсть Агентства вiдновлення глибоко проаналiзували

Експерти EY Ukraine проаналiзували поточний стан моделi управлiння та органiзацiйної структури, ключових процесiв, ризикiв та механiзмiв контролю Агентства вiдновлення.

Ключовi результати проєкту:
– Верхньорiвневий опис основних елементiв поточної операцiйної моделi агентства включно з його взаємодiєю зi службами вiдновлення;
– Огляд моделей роботи аналогiчних установ вiдновлення в iнших країнах iз рекомендацiями практик, якi можна застосувати в Українi;
– Можливi варiанти та цiльова модель управлiння агентства та служб вiдновлення;
– Дорожня карта iнiцiатив щодо вдосконалення та впровадження цiльової моделi.
“Проведена робота спiльної команди EY та агентства дозволила виявити можливостi для подальшого удосконалення операцiйної дiяльностi агентства i, щонайважливiше, розробити практичнi рекомендацiї для покращення ефективностi управлiння та прозоростi процесiв. Ми вдячнi агентству за можливiсть сприяти розвитку його iнституцiйної спроможностi та впевненi, що нашi спiльнi зусилля допоможуть агентству у вiдбудовi iнфраструктури країни”, – коментує Богдан Ярмоленко, керуючий партнер, EY в Українi.
“Завдяки глибокому аналiзу та цiнним рекомендацiям EY ми отримали чiткий напрямок для майбутнього розвитку. Це значно пiдсилює нашу здатнiсть ефективно вiдновлювати i розвивати iнфраструктуру України, вiдповiдно до кращих мiжнародних практик. Ми вдячнi EY за їхню експертизу та пiдтримку в нашiй мiсiї, i впевненi, що ця спiвпраця принесе вагомi результати для України”, – зазначив голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, це партнерство є важливим кроком на шляху посилення спроможностi агентства задля повоєнного вiдновлення та подальшої розбудови України як європейської держави.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *