Ремонт у корпусi реабiлiтацiї Unbroken завершать до кiнця року

Ремонт у корпусi реабiлiтацiї Unbroken завершать до кiнця року

До кiнця поточного року мають завершитися роботи з ремонту фасаду та облаштування зовнiшнього лiфта в корпусi реабiлiтацiї Нацiонального центру Unbroken.

Зокрема, фасад, загальна площа якого становить 7800 кв. м, утеплять та захистять вiд сонця. Крiм будiвництва лiфтової шахти в будiвлi планують облаштувати ще й терасу зi спортивною зоною, повiдомляє Commercial Property.
Загальна вартiсть робiт – понад 60 млн. грн. Зокрема, на утеплення фасаду передбачають 22 млн. грн., на систему сонцезахисту – 30 млн., на влаштування зовнiшньої лiфтової шахти – 3,6 млн., а на терасу зi спортивною зоною – 11 млн. Як повiдомляє Львiвська мiська рада, цi роботи фiнансує нiмецька компанiя GIZ у межах спiвпрацi з Першим медичним об’єднанням Львова.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, корпус реабiлiтацiї Нацiонального центру Unbroken, який є частиною Нацiонального реабiлiтацiйного центру Unbroken (“Незламнi”) й вiдповiдно входить до екосистеми Unbroken, являє собою проект реконструкцiї будiвлi полiклiнiки. Роботи з реконструкцiї стартували наприкiнцi 2022 р. Попри те, що не всi роботи були завершенi, корпус реабiлiтацiї було вiдкрито у квiтнi. Будiвельнi роботи з ремонту фасаду та облаштування лiфта стартували у серпнi.  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *