Ринок оренди житла Києва та передмістя: де вигідніше винайняти квартиру (ІНФОГРАФІКА)

Де вигідніше
орендувати квартиру

Аналітики застосунку для пошуку оренди дослідили, де зручніше та дешевше орендувати квартиру в Києві.

Бориспіль

Медіана ціни однокімнатної квартири на Березняках та Харківському масиві 9000 грн, в той час, як в Борисполі 6500 грн. Трикімнатну для всієї родини ви також не знайдете дешевше у всьому передмісті – 8 500 грн, тоді як у найближчих столичних районах вже 13 000 грн та навіть 16 200 грн.

Час в дорозі до метро з центру Борисполя – 22 км по вельми хорошій дорозі. А от якщо їхати машиною з Борисполя до центру Києва зранку в час пік, то у звʼязку з перекритими мостами час на дорогу може сягати 2 годин. Проте, завжди можна залишити автівку біля метро і скористатися громадським транспортом.

Буча та Ірпінь

Майже такі самі ціни в районі Бучі та Ірпеня.

Як відновити документи, що підтверджують право власності на нерухомість

Медіана ціни однокімнатної квартири в Бучі, Ірпені – 8000 грн, В Коцюбинському, але трохи ближче до Києва – вже 8200 грн. В той час як на Виноградарі – 8 700 грн, невелика різниця, але в цьому районі достатньо далеко метро. До найближчої станції метро від Бучі – 17 км, а від Коцюбинського – 4 км, з Виноградаря – 7 км.

Бровари

На Лісовій жити дешевше, ніж в найближчому передмісті – Броварах.

Медіана вартості однокімнатної квартири на Лісовій – 6500 грн, так само як в Борисполі, до речі. А ось в Броварах однокімнатна квартира обійдеться вже в 8 000 грн.

Трикімнатна квартира на Лісовій теж відчутно дешевша – 9500 грн, а в Броварах 12 000 грн. Щодо транспортної розвʼязки, то на Лісовий є метро, а з Броварів до Лісової – 15 км, проте багато громадського транспорту.

Вишгород

Медіана вартості однокімнатної квартири в Вишгороді – 8500 грн, це дорожче за Бориспіль, проте до метро майже вдвічі менше – 12 кілометрів. Затори все одно зранку в час пік будуть, але вони всюди є.

Онлайн-реєстрацію права на нерухоме майно розширили ще на дві області

На найближчій до Вишгорода Оболоні однокімнатна квартира обійдеться в середньому в 10 000 грн. А ось різниця в трикімнатних вже дуже велика – майже вдвічі. На Оболоні 23 200 грн, а у Вишгороді 10 000 грн.

Новосілки та Вишневе

Це правий берег Дніпра, отже, без мостів до центру та заторів на них. Від найближчих Новосілок до метро всього 3 км, Від найвіддаленішого Вишневого – 10 км.

В Новосілках однокімнатна квартира дорожче, ніж в деяких частинах Києва, проте у Вишневому ті самі 8 000 грн.

Проєкт змінили: як насправді виглядатиме хвилеподібний міст на Оболоні (ВІЗУАЛІЗАЦІЇ)

Загалом це передмістя видається найдорожчим, як і околиці столиці, проте вони є чи не найзручнішими по часу на дорогу. В години пік час машиною від Вишневого до найближчого метро займе 40 хв.

Борщагівка та околиці

Це передмістя активно розбудовується і можна натрапити на вельми приємний житловий фонд та ремонт.

Від Борщагівки до метро 6 км, а від Софіївської Борщагівки – 8, від Чайок – теж 7 км. Близько, зручно. Проте машиною так само доведеться стояти в заторах понад годину до центру Києва.

Вартість однокімнатної квартири на Борщагівці – 8000 грн, а на Софіївській 9000 грн. Причина – старий та новий житловий фонд.

Трикімнатні квартири на Софіївській Борщагівці теж трохи дорогі, та сильно дорожчі, ніж в найближчих околицях міста, проте в Чайках трохи дешевші.

 


Цікаво про будівництво:
 автоматизація виробництва плит перекриття із переднапруженого залізобетону


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Аналітика та інфографіка: Bird

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *