Ще 4 пункти пропуску в Закарпатськiй областi передали Агентству вiдновлення

Ще 4 пункти пропуску в Закарпатськiй областi передали Агентству вiдновлення

Триває процес передачi автомобiльних пунктiв пропуску вiд Державної митної служби до сфери вiдповiдальностi Агентства вiдновлення, яке займатиметься будiвництвом, реконструкцiєю, ремонтом, модернiзацiєю пунктiв пропуску, їхнiм утриманням та експлуатацiєю. Вiдповiдне рiшення було ухвалено Кабмiном у березнi.

На сьогоднi ще 4 КПП в Закарпатськiй областi переданi до сфери вiдповiдальностi агентства.
Це два пункти на україно-угорському кордонi та по одному – на україно-румунському та україно-словацькому кордонах: “Косино” (“Барабаш”), “Малий Березний” (“Убля”), “Дзвiнкове” (“Лонья”) та “Солотвино” (“Сiгету Мармацiєй”).
Наразi Служба вiдновлення в Закарпатськiй областi готує тендери на утримання цих пунктiв пропуску. Очiкується передача ще 4 КПП на Закарпаттi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, ранiше Агентство вiдновлення отримало в пiдпорядкування 19 пунктiв пропуску, а загалом має отримати 29.
Служби вiдновлення поступово оголошують тендери на утримання пунктiв пропуску. В планах – будiвництво та вiдкриття нових КПП для покращення транспортного сполучення з країнами ЄС та Молдовою. Також агентство працює над єдиним дизайн-кодом для всiх пунктiв пропуску.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *