В Миколаєвi продовжили дiю мiсцевих житлових програм продовжена

В Миколаєвi продовжили дiю мiсцевих житлових програм продовжена

Вiддiлення Держмолодьжитла “Миколаївське регiональне управлiння” у спiвпрацi з Департаментом архiтектури та мiстобудування Миколаївської мiської ради i органами мiсцевого самоврядування забезпечило продовження дiї програми забезпечення житлом молодих сiмей та одиноких молодих громадян мiста Миколаєва.

Це дасть можливiсть забезпечити житлом молодi сiм’ї, у складi яких – вiйськовослужбовцi, учасники бойових дiй, багатодiтнi, молодi вченi, працiвники бюджетної сфери, освiти, охорони здоров’я. Також буде можливiсть добудови 72-квартирного житлового будинку у мкрн. Пiвнiчний у Миколаєвi.
Рiшенням Миколаївської мiської ради термiн дiї програми продовжено до 2026 р. включно.
Цього року на реалiзацiю програми видiлено 10,4 млн. грн., що дасть можливiсть забезпечити житлом декiлька молодих сiмей миколаївцiв власним житлом i продовжити будiвництво об’єкта.
Також Миколаївське регiональне управлiння Держмолодьжитла разом з Департаментом мiстобудування, архiтектури капiтального будiвництва та супроводження проєктiв розвитку Миколаївської ОДА забезпечило продовження комплексної соцiально-економiчної програми забезпечення громадян житлом у областi на 2018-2022 рр., затвердженої рiшенням Миколаївської обласної ради вiд 21 грудня 2017 р.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, розпорядженням начальника обласної вiйськової адмiнiстрацiї строк дiї обласної програми продовжено до 2026 р.
На 2023 р. з обласного бюджету на забезпечення житлом молодi Миколаївщини видiлено 1 млн. грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *