В Тростянцi вiдновлюють полiклiнiку, яку обстрiляла русня

В Тростянцi вiдновлюють полiклiнiку, яку обстрiляла русня

Вiдбудова полiклiнiки у Тростянцi – важливий проєкт Агентства вiдновлення. Тут щодня медичну допомогу отримують близько 400 пацiєнтiв – як дорослих, так i дiтей. Агентство працює для покращення якостi медичних послуг та забезпечення комфорту пацiєнтiв i персоналу.

Пiдрядники вже демонтували пошкодженi ганки бiля будiвлi. Завершують роботи з вiдбивання штукатурки на стiнах та демонтажу цегляних перегородок i стяжки пiдлоги. Розпочали роботи з улаштування нових перегородок i прокладання магiстралей комунiкацiй.
Тростянецька громада на Сумщинi перебувала в окупацiї 31 день. За цей час росiйська армiя тричi обстрiляла лiкарню, де тодi перебували пацiєнти та медики. Нарахували майже 70 снарядiв, що поцiлили в медзаклад. Корпус полiклiнiчного вiддiлення – у дiрах вiд снарядiв. У деяких мiсцях вони пройшли наскрiзь. Усерединi – зруйнованi кабiнети.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, 17 жовтня Агентство вiдновлення оголосило тендер на капiтальний ремонт примiщень полiклiнiки. 13 листопада уклали договiр з переможцем. Проведення тендеру дало змогу зменшити очiкувану вартiсть робiт майже на 4,5 млн. грн.
За проєктом передбачено виконання внутрiшнього оздоблення примiщення, ремонт пiдлоги, замiна пошкоджених вiконних та дверних блокiв. Також повнiстю вiдремонтуємо системи водопостачання, каналiзацiї, теплопостачання, опалення та електропостачання.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *