ВПО пропонують роботу з вiдновлення

ВПО пропонують роботу з вiдновлення

Запрацював портал “Робота та вiдновлення”: це новий проєкт Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури, Агентства вiдновлення, Укрпошти та Укрзалiзницi. На сайтi https://www.robotavidnovlennya.org/ розмiщенi вакансiї у сферi вiдновлення. Наразi їх уже бiльше тисячi. Мета проєкту – допомогти з пошуками роботи тим, кому це потрiбно, зокрема, внутрiшньо перемiщеним особам.

Це зручно для ВПО ще й тому, що на порталi можна сортувати вакансiї не тiльки за типом спецiальностей, але й за географiєю, наявнiстю можливостей для навчання та проживання, що особливо важливо для внутрiшньо перемiщених осiб. Крiм актуальних вакансiй, вебсайт проєкт “Робота та вiдновлення” пропонує рекомендацiї щодо пошуку роботи, а також вiдповiдi на найбiльш частi питання щодо працевлаштування.
“Зараз маємо найбiльше проєктiв вiдновлення у постраждалих громадах. Створення там нових робочих мiсць – це i пiдтримка людей, якi там проживають, i стимул повернутися тим, хто виїхав. До того ж, у пiдрядних органiзацiй, особливо в прифронтових регiонах, є потреба в працiвниках рiзних спецiальностей. Вiд того, наскiльки буде наповнений їх штат, залежить вiдновлення критичної iнфраструктури та повернення життя в постраждалi громади”, – сказав голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у межах проєкту “Робота та вiдновлення” данi про вiдкритi вакансiї надають органiзацiї, якi належать до сфери управлiння Мiнiстерства вiдновлення, а також пiдряднi органiзацiї, якi реалiзують проєкти вiдновлення.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *