У Днiпрi вiдновили вiддiлення для бездомних осiб

У Днiпрi вiдновили вiддiлення для бездомних осiб

У Днiпрi пiклуються про пiдопiчних закладiв соцiального захисту. У вiддiленнi щодо надання послуг бездомним особам Мiського центру соцiальної допомоги завершився поточний ремонт. Тривав вiн з травня.

Аварiйнi об’єкти повнiстю замiнили на нове обладнання, розповiдає директор Днiпровського мiського центру соцiальної допомоги ДМР Максим Єрьоменко: “Оновили примiщення кiмнат, коридорiв, кабiнетiв, їдальнi, санвузлiв. Замiнили освiтлення на бiльш економне (LED-свiтильники), є нова вентиляцiя в душових кiмнатах”.
У вiддiленнi замiсть аварiйної системи опалення встановили систему опалення за допомогою електричного котла.
Оцiнила ремонт панi Свiтлана, яка вже рiк мешкає у закладi: “Тут умови неймовiрнi стали, от, наприклад, дуже проблемнi були батареї. Зараз – усе безпечно, за що вдячна мiсцевiй владi, що так стежить за нашим побутом. Тут нова пральна машина, столова кiмната”.
Перевiрив ремонт заступник мiського голови, директор департаменту соцiальної полiтики ДМР Едуард Пiдлубний: “Дуже задоволений новими умовами для наших пiдопiчних. Тут є все для максимально комфортного перебування. Зазначу, що бував у багатьох вiддiленнях для бездомних осiб у великих мiстах i наше – пiсля ремонту – можу назвати одним з найкращих”.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, крiм перебування у вiддiленнi, бездомнi особи та люди з низьким рiвнем доходiв можуть отримати такi послуги: супровiд та допомога в отриманнi реєстрацiї мiсця проживання, допомога у вiдновленнi документiв, супровiд та допомога в оформленнi i отриманнi пенсiї, групи iнвалiдностi та влаштуваннi до будинку-iнтернату, тощо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *