У Днiпрi вiдремонтують сквер

У Днiпрi вiдремонтують сквер

У скверi “Амурський парк” у Днiпрi облаштовують антипаркувальнi стовпчики. Це робиться для того, аби водiї не залишали свої машини на зелених зонах i не пошкоджували газони. Проiнспектував роботи директор департаменту паркiв та рекреацiї мiської ради Володимир Чорний.

“Продовжуємо системну роботу з покращення зелених зон та зон рекреацiй у мiстi. Виконуємо там благоустрiй. У цьому скверi плануємо облаштувати точку водопостачання, аби можна було повноцiнно поливати зеленi насадження. Пофарбуємо лави, вiдремонтуємо ще один дитмайданчик. Розпочнемо це робити з потеплiнням, коли буде суха погода. Також маємо намiр облаштувати тут для мiстян яскраву фотозону”, – розповiв Володимир Чорний.
Заступник директора з благоустрою та утримання зелених зон КП “Мiська iнфраструктура” Iван Яловий нагадав: “Торiк у цьому скверi замiнили урни, вiдремонтували дитячi майданчики, зробили зовнiшнє освiтлення, обрiзали дерева. Нинi встановлюємо антипаркувальнi стовпчики, аби машини не паркували на зелених зонах”.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, мiсцева мешканка Наталiя Сушко влiтку органiзовує у скверi “Амурський парк” заходи для дiтей.
“Влiтку проводимо тут рiзнi активностi для дiтей: руханки, iгри. Дуже добре, що за цим сквером доглядають. А вiдтак – i перебувати з дiтками тут приємно. Дякуємо!”, – додала Наталiя Сушко.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *