У Днiпрi за зверненнями мiстян вiдремонтували ще один дитячий майданчик

У Днiпрi за зверненнями мiстян вiдремонтували ще один дитячий майданчик

Артем Нiдєлько, директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, внутрiшньої та iнформацiйної полiтики Днiпровської мiськради, проiнспектував хiд ремонту дитячого майданчика на площi Новокодацькiй, 5.

Олена Мацола – одна з тих, хто звертався до мiської влади з проханням полагодити цей комплекс. Її онук Тимофiй професiйно займається футболом i дуже хотiв оновлення мультиполя, аби можна було тренуватися бiля дому.
“Футбольне поле, можна сказати, тут було взагалi вiдсутнє. Тому я дуже радiю, що мiсцевi хлопцi отримали мiсце для занять спортом. Також добре, що оновлюють дитячi елементи, бо гойдалки були поламанi, iгровий комплекс теж. Зараз ми вже бачимо, що частина робiт виконана, все дуже гарне. Дуже вдячнi, що вiдреагували на наше звернення”, – каже мiсцева мешканка Олена Мацола.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на цьому майданчику вiдремонтували одну подвiйну гойдалку i ще одну встановили. Також оновлено iгровий комплекс, будиночок, гойдалку-балансир та аварiйнi елементи. Нинi пiдрядники ремонтують мультиполе для командних iгор, яке розташоване поряд.
“Мультиполе було в непридатному станi. Ворота лежали окремо, посеред поля росло дерево, а огорожа була поламана. Зараз йде реставрацiя огорожi та встановлено новi ворота. Тож дiти зможуть безпечно грати у футбол чи баскетбол, адже кiльце для цього ми також встановили”, – говорить директор КП “Розвиток територiй мiста” Iгор Нiкiтiн.
“Це один з 11 об’єктiв, де нинi проводять роботи. Тут майданчик був дуже поганий, побитий i поламаний, тому дiтям було небезпечно гратися. Ми вiдреагували на звернення мешканцiв, i зараз майданчик вже майже оновлений та незабаром прийматиме маленьких вiдвiдувачiв. Загалом з початку року у Днiпрi вже вiдремонтували 24 комплекти обладнання, а у планах до кiнця року – оновлення ще близько 40 майданчикiв”, – пiдсумував Артем Нiдєлько.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *