У Днiпрi завершили ремонт аварiйного трамвайного переїзду

У Днiпрi завершили ремонт аварiйного трамвайного переїзду

У Днiпрi тривають ремонти аварiйних трамвайних переїздiв. Днями розпочали роботи на площi Десантникiв. На дiлянцi, яку ремонтують, курсують трамваї №№12, 17 та 19, а також вона використовується для виїзду на маршрут трамвая №18.

Аварiйний переїзд востаннє оновлювали 28 рокiв тому.
“Роботи проводять на трамвайнiй колiї протяжнiстю 104 метри, з них 54 метри – автомобiльнi перехрестя, а 50 метрiв – у зеленiй зонi. Ремонт на перехрестi у напрямку вiд ж/м Парус до центральної частини мiста виконають у залiзобетоннiй плитi (20 комплектiв плит), а примикання рейок у зеленiй зонi (поза межами дороги) – класичним методом”, – уточнив начальник ремонтно-будiвельного управлiння КП “Днiпровський електротранспорт” Iгор Погорєлов.
Майстер дiльницi згаданого комунального пiдприємства Родiон Овезов розповiдає, що працюють на совiсть, з мiнiмальними незручностями для автомобiлiстiв. Роботи виконуються у двi черги без перекриття руху автомобiльного транспорту та тролейбусiв маршруту №2 по вул. Сiчеславська Набережна (до центральної частини мiста).
Крiм того, на три днi ранiше завершується ремонт аварiйного трамвайного переїзду на перехрестi по вул. Львiвськiй та пр. Сергiя Нiгояна. Його розпочали 16 вересня.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, протяжнiсть трамвайної колiї становить 78 метрiв в одноколiйному вимiрi (тобто двi колiї по 39 м кожна). Уклали 24 широкосмуговi плити. Фiксацiя рейок – за допомогою двокомпонентної полiуретанової сумiшi, що суттєво знижує рiвень шуму та вiбрацiї.
“Сьогоднi проводимо так звану обкатку задля перевiрки якостi виконаних робiт. Оновлену дiлянку колiї випробував трамвай. Роботи виконано якiсно, у повному обсязi. Також сьогоднi асфальтують пiдхiднi до переїзду автодороги”, – уточнила провiдна фахiвчиня КП “Днiпровський електротранспорт” ДМР Ксєнiя Бiляєва.
Усього з початку року у Днiпрi повнiстю вiдремонтували 9 аварiйних переїздiв, десятий, що на пр. Нiгояна, завершують, у роботi 11-й – на площi Десантникiв.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *