У Днiпрi з’явиться новий районний ТРЦ

У Днiпрi з'явиться новий районний ТРЦ

У Днiпрi збудують трирiвневий ТРЦ Topol Mall, повiдомили у прес-службi UTG, яка виступає розробником концепцiї та ексклюзивним брокером проекту.

“Будiвництво нового ТРЦ має велике значення як суто економiчного характеру, так i соцiального. Пiсля закiнчення вiйськових дiй Україна має швидко вiдродитися та стати ще кращою. А вiдновлення та подальший розвиток торгової нерухомостi є одним iз найвпливовiших стимулiв розвитку як окремих мiст, так i країни загалом”, – наголошує директор компанiї UTG Євгенiя Локтiонова.
Загальна площа нового об’єкта становить 13,7 тис. кв. м, з яких 11,4 тис. кв. м буде вiдведено в оренду. Topol Mall розташований на ключовiй транспортнiй артерiї району. За пiдрахунками експертiв, загальний пасажиропотiк бiля об’єкту становить близько 140 тис. осiб на день. Заплановано пiдземний паркiнг на 124 авто та 104 мiсця на вiдкритiй стоянцi.
За словами Локтiонової, у ТРЦ Topol Mall буде пiдiбрано збалансований пул орендарiв з урахуванням iнтересiв мешканцiв прилеглих районiв. Новий проект пiдвищить рiвень забезпеченостi торговими майданчиками у Днiпрi. На даний момент вiн складає всього 376 кв. м на тисячу мешканцiв (у Києвi – 606, а у Львовi – 524), поточний потенцiал неохопленого попиту сягає 93 тис. кв. м.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, девелопером проекту є компанiя ABV Estate. Термiн уведення в експлуатацiю нового торгово-розважального центру – четвертий квартал 2025 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *