У DREAM вiдкрили доступ до статистики по проєктах вiдновлення

У DREAM вiдкрили доступ до статистики по проєктах вiдновлення

У системi DREAM запрацював публiчний модуль аналiтики. Вiдтепер статистика по проєктах вiдновлення, заведених в цю систему, доступна для всiх користувачiв.

Публiчний модуль аналiтики дає змогу дiзнатись загальну кiлькiсть проєктiв в розрiзi областей, районiв i громад, запланований бюджет по них, пiдтверджений обсяг фiнансування тощо, повiдомляє Property Times.
Модуль аналiтики – безкоштовний iнструмент для аналiзу даних об’єктiв та проєктiв вiдновлення та розвитку, заведених в екосистему DREAM. Iнформацiя в модулi подається у виглядi таблиць, графiкiв та дiаграм. З допомогою фiльтрiв можна обрати проєкти в окремiй областi та громадi. Також iнструмент дає змогу переглянути проєкти за iнiцiатором, типом, джерелом фiнансування, стадiєю впровадження тощо.
Нинi в екосистемi DREAM налiчується понад 1300 проєктiв вiдновлення та модернiзацiї, якi були добровiльно заведенi громадами, обласними та мiськими адмiнiстрацiями, державними пiдприємствами, установами та органiзацiями. Щотижня в систему додаються новi проєкти.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на етапi пiлотного проєкту результати аналiзу модуля аналiтики не є офiцiйною статистикою i можуть бути неточними.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *