У Львовi демонтують вуличне огородження на ще кiлькох вулицях

У Львовi демонтують вуличне огородження на ще кiлькох вулицях

У Львовi найближчим часом демонтують турнiкетнi огородження ще на п’яти локацiях. Йдеться про вул. Окуневського, 3, бiля “Галицького перехрестя”, вул. Хмельницького – перехрестя з вул. Творчою, вул. Пасiчну, 9, та вул. Пасiчну – мiж вулицями Лисинецькою i Дж. Вашингтона. Забрати вуличнi паркани з цих мiсць мають у вереснi.

Крiм того, за рiшенням мiської комiсiї з безпеки дорожнього руху, приберуть турнiкети i з вул. Героїв УПА, 64, та з вул. Личакiвської, що бiля будинкiв №6 та №14. Однак їх демонтують вже наступного року.
“На цих локацiях, для унеможливлення паркування, замiсть турнiкетiв потрiбно буде встановлювати стовпцi. Огородження, яке там зараз, – в належному станi: вiдремонтоване, пофарбоване. Тому, аби зараз не витрачати додатковi кошти на стовпцi, прийняли рiшення залишити турнiкети до весни. А вже тодi – не витрачати ресурси на їх фарбування та оновлення, а замiнити на стовпцi”, – пояснив керiвник управлiння вуличної iнфраструктури ЛМР Павло Сирватка.
Вiн додав, що огородження, яке забирають з вулиць, переважно вже не пiдлягає для повторного використання.
“Цi турнiкети вже досить зношенi, мають багатошарове покриття фарби та й виготовленi вони з не наймiцнiшого металу. Бiльшiсть з них вже не придатнi для експлуатацiї”, – додав посадовець.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, загалом у цьому роцi у Львовi уже демонтували понад 600 м вуличного огородження, яке не впливає на безпеку руху.
У мiстi опрацювали понад 50 локацiй, де доцiльно прибрати турнiкети, оскiльки в цих конкретних мiсцях вони не покращують ситуацiю з безпекою дорожнього руху, в той же час вимагають витрат на утримання та оновлення. Часто таке огородження заважає прибиральнiй технiцi. А в деяких локацiях навiть небезпечне, бо створює уявне вiдчуття безпеки як для водiя, так i для пiшохода, хоча насправдi несе додаткову небезпеку, бо у випадку ДТП працює як шрапнель i збiльшує силу ураження.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *