У Львовi демонтували 572 незаконнi рекламнi вивiски

У Львовi демонтували 572 незаконнi рекламнi вивiски

З 1 червня до 31 серпня на територiї Львiвської мiської територiальної громади було демонтовано 165 самовiльно встановлених вивiсок та 407 рекламних конструкцiй. Про це повiдомили у департаментi мiстобудування Львiвської мiської ради.

“Львiв одним iз перших почав рятуватись вiд засилля яскравих вивiсок, якi захаращували мiський простiр. Для цього було затверджено “Порядок розмiщення вивiсок”, а для пiдприємцiв розробили спецiальнi додатки, де описали основнi правила їх оформлення. Тож реклама має бути встановлена за усiма нормами i не повинна засмiчувати мiсто”, – наголошують у департаментi мiстобудування Львiвської мiськради.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, як пояснюють в комунальному пiдприємствi “Адмiнiстративно-технiчне управлiння”, усi 572 рекламнi вивiски та конструкцiї, демонтованi за лiто, були незаконними.
“Спочатку власникам встановленої без дозволу реклами надiслали вимогу узаконити вивiску або ж добровiльно її демонтувати. Коли ж пiдприємець цього не зробив, це – але вже примусово – провели комунальники”, – пояснили в КП “Адмiнiстративно-технiчне управлiння”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *