У Львовi вiдкрили торговий центр без розважальних зон

У Львовi вiдкрили торговий центр без розважальних зон

15 вересня у Львовi вiдбулося вiдкриття торгового центру Sodova. Девелопер об’єкта – компанiя Asgard Investment Company.

Загальна площа ТЦ – майже 3900 кв. м. В ньому можуть розмiститися понад 20 орендарiв, повiдомляє Commercial Property.
Якiрним орендарем виступає продуктовий супермаркет “Сiльпо”. Також у ТЦ пiдписанi договори оренди з такими операторами, як “Золотий Вiк”, “Книголенд”, Rozetka, Lviv Croissants, Prostor та iншими. Розважальних зон, як от кiнотеатр чи боулiнг, не передбачено.
Цього року в Українi вiдкрилося ще декiлька торгових центрiв чи вiдбулося розширення наявних. Наприклад, 25 серпня в Iвано-Франкiвську почала роботу друга черга торгово-розважального центру “Велес”.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у березнi вiдкрився торговий центр Baobab у селi Рованцi у Волинськiй областi, у квiтнi – торговий центр “Одiс” в Iзмаїлi в Одеськiй областi, а у травнi – торговий центр “Меркурiй” в Одесi. У червнi почали працювати вiдразу два торговi об’єкти у Львiвськiй областi: торгово-розважальний центр Park у Дрогобичi та торговий центр “Вектор” у Трускавцi.
До кiнця року ринок торговельної нерухомостi України поповниться ще як мiнiмум двома об’єктами. Зокрема, цього року має вiдкритися перша черга торгово-розважального центру Korona в Ужгородi та торговий центр Trade Park у Днiпропетровськiй областi.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *