У Львовi залiзничний вокзал пристосують для маломобiльних

У Львовi залiзничний вокзал пристосують для маломобiльних

Перони та тунелi головного корпусу залiзничного вокзалу Львова пристосують для потреб маломобiльних. Тут розмiстять допомiжнi споруди, облаштують високi перони та лiфти для безперешкодного доступу до потягiв i тунелiв, зокрема, осiб з iнвалiднiстю. Про це розповiли фахiвцi управлiння архiтектури та урбанiстики Львiвської мiської ради пiд час засiдання виконавчого комiтету.

“Ця реконструкцiя передбачає пiдвищення висоти перонiв, влаштування додаткових лiфтiв, по три на кожен перрон, i забезпечення вiдповiдних європейських стандартiв доступностi будь-якого потяга”, – розповiв Роман Крушельницький, фахiвець управлiння архiтектури та урбанiстики Львiвської мiської ради.
“Це дуже важливий проєкт в контекстi нашої екосистеми Unbroken i доступностi загалом, зважаючи на кiлькiсть поранених та осiб з iнвалiднiстю, яка зараз є в Українi. Я думаю, ми лише чекатимемо якнайшвидшої реалiзацiї цього проєкту Укрзалiзницею i вiтаємо, що вони розпочали цю роботу вже в таких масштабах”, – додала Наталiя Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комiтету Львiвської мiської ради, стало вiдомо ProfiDOM.com.ua.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *