У Львовi зведуть новий житловий комплекс

У Львовi зведуть новий житловий комплекс

Житло, офiси, садок та нова школа – на вулицi Тролейбуснiй буде новий комплекс. Про будiвництво багатоквартирних житлових будинкiв з вбудованими примiщеннями громадського призначення та пiдземними паркiнгами на вулицi Тролейбуснiй у Львовi розповiв головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев пiд час засiдання виконавчого комiтету.

Йдеться про звернення Головного управлiння Нацiональної полiцiї у Львiвськiй областi. На вулицi Тролейбуснiй передбачається будiвництво комплексу житлових i нежитлових будiвель.
“Маємо житловi квартали, а також нежитловi примiщення та будiвлi в пiвденнiй частинi, ближче до гаражного кооперативу, де санiтарна зона не дає можливiсть розташувати житло. Так само передбачається офiсна будiвля в пiвденно-захiднiй частинi. Це вже вiдкоригований варiант проєкту. Тут суттєво пониженi показники житлової забудови, середня висотнiсть. Житловi будинки є на 4, 7, 8 поверхiв та лише одна дев’ятиповерхiвка – такий просторовий акцент на кутi”, – зазначив Антон Коломєйцев.
За словами головного архiтектора, це iнвестицiйний проєкт. Вiн передбачає будiвництво примiщень полiцiї на вул. Збиральнiй. Також в межах цiєї реконструкцiї мiсту передадуть будiвлю для майбутнього облаштування школи. Це посилить  соцiальну iнфраструктуру в мiкрорайонi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, в пiвнiчно-захiднiй сторонi комплексу передбачено дитячий садок з прилеглою дiлянкою, де можна буде проводити заняття з дiтьми на вiдкритому повiтрi.
“З точки зору мiста в цьому мiкрорайонi критичним є питання соцiальної iнфраструктури, тому що там є переповнена приватна “Школа вiльних i небайдужих”, а поруч мiськi школи також переповненi. Тому нам важливо, щоб тут була сформована нова школа. Тож полiцiя зголосилася вiддати свою територiю i будiвлю на вулицi Тролейбуснiй мiсту для облаштування там школи. Участь потенцiйного забудовника у облаштуваннi школи буде обговорюватись пiсля проведення iнвестицiйного конкурсу та визначення переможця”, – зазначив Антон Коломєйцев.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *