У Макаровi ремонтують зруйновану обстрiлами багатоповерхiвку

У Макаровi ремонтують зруйновану обстрiлами багатоповерхiвку

У Макаровi Київської областi ремонтують багатоповерхiвку по вул. Димитрiя Ростовського, 62, для 150 мешканцiв. Будинок зазнав руйнувань вiд обстрiлiв росiйських вiйськових. Пошкодженi внутрiшнi перегородки, несучi стiни 1-3 пiд’їздiв, повнiстю зруйнована покрiвля.

Зараз будiвельники вже очистили квартири вiд залишкiв меблiв та руйнувань, демонтували зруйнованi блоки фундаментну першого пiд’їзду. Виконують монтаж кладки першого поверху зруйнованої частини будинку, монтують вiкна та балкони, утеплюють фасад.
За проектом тут повнiстю вiдремонтують покрiвлю будинку, замiнять усi склопакети, вiдновлять водо- та електропостачання.
На сходових клiтинах замiнять поручнi, у пiд’їздах – вхiднi дверi. В тому пiд’їздi, який вiдновлюють повнiстю, буде зроблено чистове оздоблення. Пiдвал можна буде використовувати як тимчасове укриття.
У Макаровi Агентство вiдновлення працює на двох об’єктах. Це будинки по вул. Димитрiя Ростовського, 62, та Проектнiй, 10.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, загалом внаслiдок бойових дiй на Київщинi у Макарiвськiй громадi було зруйновано та пошкоджено бiльш як 3600 об’єктiв iнфраструктури, бiльшiсть iз яких – житло.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *