У парках Дубліна встановили бокси з безкоштовним інвентарем для спорту (ФОТО)

Бокси з безкоштовним
спорядженням для спорту

У Дубліні встановили громадські шафки з безкоштовним спорядженням для спорту, пише The Mayor.

Шафки працюють на сонячних батареях і містять різноманітне спорядження залежно від можливостей і зручностей, доступних у районі. Там можуть бути: баскетбольні м’ячі, ракетки для тенісу та сквошу, а також гирі.

Щоб відкрити бокси, мешканцям потрібно лише завантажити застосунок, який розблокує шафку. Застосунок також реєструє, коли інвентар було повернуто. Ця інформація покаже, чи набуває ініціатива популярності.

У Сінгапурі з’явилися контейнери з тренажерними залами (ФОТО)

Шафки BoxUp є частиною ініціативи “Активні міста”, яка має на меті надихнути громадян встати з диванів і насолодитися перевагами від занять різними видами спорту. Рішення прийшло від швейцарської компанії BoxUp, яка розміщує шафки з прозорими дверцятами, які легко ідентифікувати.

Бокси на сонячних батареях та ідея спільного використання спортивного обладнання були вперше розроблені у Швейцарії, звідки вони також поширилися до Франції. Крім Дубліна, містами-учасниками є Корк, Лімерік, Голвей і Вотерфорд.

«Найбільше дерев’яне місто у світі»: у Стокгольмі планують реалізувати унікальний будівельний проєкт (ФОТО, ВІДЕО)

Застосовуючи багатогалузевий підхід, проєкт прагне зменшити перешкоди для участі у фізичній активності, збільшити доступ, розширити вибір і можливості для всіх. 


Цікаво про будівництво:
 автоматизація виробництва плит перекриття із переднапруженого залізобетону


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *