У Тернополi облаштують новий дитячий садок

У Тернополi облаштують новий дитячий садок

У Тернополi планується створення нового дитячого садка на вулицi Микулинецькiй, 116-П. Цей заклад буде розташований у новому вбудованому примiщеннi.

У цьому районi мiста наразi функцiонує лише один дитячий садок – №11, у якому функцiонує чотири групи. Однак, з урахуванням великої кiлькостi мешканцiв у цьому районi, виникла потреба у створеннi нового садочку, який зможе прийняти бiльше дiтей та задовольнити їхнi потреби у розвитку.
Площа нового дошкiльного закладу – 787,7 кв. м, де планується влаштувати дитячi групи, санвузли, кухню, медичний кабiнет, актовий та спортивнi зали, укриття тощо.
Наразi оголошено тендер на вiдбiр пiдрядника на суму понад 12,3 млн. грн. За цi кошти пiдрядник повинен провести ремонтнi роботи, виконати влаштування внутрiшнiх дверних блокiв, опорядження стiн, стель та пiдлог з покриттям, влаштувати укриття, встановити системи опалення та вентиляцiї, водопостачання та водовiдведення, провести електротехнiчнi роботи та пожежну сигналiзацiю.
Також за цi кошти повинно бути влаштований пандус та закуплено сучаснi меблi та обладнання для усiх примiщень дитячого садка.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цiна на данi роботи вказана вiдповiдно до розробленої проектно-кошторисної документацiї, яка виконана у вiдповiдностi до дiючих норм технологiчного проектування i санiтарних норм. Вiдкритi торги на данi послуги оголошенi у Prozorro. Завдяки данiй системi вдасться суттєво зекономити на наданнi зазначених послуг, а найменшi мешканцi мiкрорайону на вул. Микулинецька будуть забезпеченi комфортним та сучасним освiтнiм простором.
Ремонтнi роботи та облаштування примiщення очiкується завершити влiтку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *