У Тростянцi розпочали вiдбудову полiклiнiки

У Тростянцi розпочали вiдбудову полiклiнiки

У Тростянцi Сумської областi розпочали вiдбудовувати полiклiнiку КНП “Тростянецької мiської лiкарнi”. Тут медичну допомогу отримують близько 35 тис. мешканцiв iз Тростянця та сусiдньої громади.

Вiдновлення полiклiнiки, пошкодженої росiйськими вiйськами, важливе для пацiєнтiв та лiкарiв. Зараз будiвельники утеплюють фасади полiклiнiки.
Корпуси Тростянецької лiкарнi та полiклiнiка були сильно пошкодженi у березнi 2022 р. Росiйськi танки прямим наведенням розстрiлювали заклад, де тодi перебували пацiєнти та медики. У будiвлi полiклiнiки на другому та третьому поверхах майже повнiстю зруйнованi внутрiшнi стiни. Заклад фактично намагалися знищити, спричинивши пожежу.
17 жовтня Агентство вiдновлення оголосило тендер на капiтальний ремонт примiщень полiклiнiки. 13 листопада уклали договiр iз переможцем. Проведення тендеру дало змогу зменшити очiкувану вартiсть робiт майже на 4,5 млн. грн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, за проєктом тут замiнять покриття покрiвлi, вiдновлять зруйнованi перегородки, замiнять пошкодженi вiкна та дверi на сучаснi енергозберiгаючi. Буде вiдновлено опорядження стiн, стелi, покриття пiдлоги. Також повнiстю вiдновлять всi основнi комунiкацiї i пiдключать їх до мереж, встановлять сантехнiчнi прибори та вентиляцiйне обладнання.
Завершення вiдбудови медичного закладу в Тростянцi заплановане на серпень 2024 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *