У Запорiжжi оголошено черговi тендери на вiдбудову житлової iнфраструктури

У Запорiжжi оголошено черговi тендери на вiдбудову житлової iнфраструктури

Службою вiдновлення у системi публiчних закупiвель Prozorro оголошено тендери на виконання робiт по об’єктах з капiтального ремонту з вiдновленням несучих конструкцiй ще двох багатоповерхових будинкiв у мiстi Запорiжжя, якi були пошкодженi внаслiдок росiйської вiйськової агресiї.

Це п’ятиповерховий житловий будинок за адресою: вул. Кам’яногiрська, 6, та девятиповерховий будинок за адресою: Зестафонська, 8,  якi постраждали внаслiдок попадання боєприпасiв та вибухової хвилi пiд час росiйського обстрiлу мiста
Тендерну документацiю сформовано за результатами консультацiй Служби вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Запорiзькiй областi з ринком цивiльного будiвництва.
Агентство нещодавно затвердило нову методику проведення тендерiв на цивiльне будiвництво, де прописанi унiфiкованi квалiфiкацiйнi вимоги до учасникiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, тепер в тендернiй документацiї оприлюднюється вся вiдома замовнику iнформацiя щодо об’єкта будiвництва, в тому числi вся проектна документацiя та кошториси. Передбачено достатньо часу на пiдготовку пропозицiї, зменшується кiлькiсть необхiдних документiв та довiдок, додаються запобiжники при виконаннi договору та збiльшується вiдповiдальнiсть за його порушення.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *