У Запорiжжi почали будувати ТРЦ

У Запорiжжi почали будувати ТРЦ

У Запорiжжi почали будiвництво нового торгово-розважального центру, який буде одночасно й великим паркiнгом, – ТРЦ OST park.

За повiдомленнями мiсцевих ЗМI, об’єкт розташований поруч з ТРЦ “Аврора”, який наразi не працює через пошкодження внаслiдок ракетного обстрiлу. Ранiше там також працював супермаркет VARUS. Зазначається, що особливiсть нового ТРЦ полягатиме в його унiкальнiй структурi, адже цiлих три перших поверхи будуть призначенi для парковки автомобiлiв. Наступнi два поверхи вмiщатимуть торговельнi та розважальнi заклади, повiдомляє Property Times.
Загальна кiлькiсть мiсць для паркування – 441. Продаж паркомiсць розпочато i проходитиме у чотири етапи: перша черга – травень, друга черга – липень, третя черга – вересень та четверта черга – листопад.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на цей час вже закладено фундамент, i найближчим часом почнеться укладання першої бетонної плити. Будiвництво примiщень для торгiвлi та розваг почнеться наступної зими. Площа комерцiйних примiщень складе близько 11 тис. кВ. м, з яких 2 тис. кв. м будуть розташованi у прибудовi поруч з паркiнгом, а решта 9 тис. займуть 4,5 поверхи основної будiвлi.
Якi саме торговельнi та розважальнi об’єкти будуть розташованi в ТРЦ, поки не вiдомо, проте логiчним виглядає вiдкриття великого супермаркету в межах комплексу, а також супутнiх торгових точок та розважальних (дитячих) центрiв. Цьому сприяє поява поруч багатоповерхових новобудов, а також саме мiсце розташування – всерединi iснуючого житлового мiкрорайону.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *