У зруйнованому пiд’їздi житлового будинку в Макаровi завершено мурування цегляних стiн

У зруйнованому пiд'їздi житлового будинку в Макаровi завершено мурування цегляних стiн

Продовжується вiдбудова пошкодженої внаслiдок росiйської вiйськової агресiї житлової iнфраструктури – капiтально ремонтують п’ятиповерховий будинок по вул. Проектнiй, 10, у Макаровi.

Ремонтнi роботи у багатоповерхiвцi стартували восени минулого року. За цей час будiвельники виконали демонтажнi роботи у двох пiд’їздах. Змонтували вiконнi та балконнi конструкцiї перошого пiд’їзду та частково другого пiд’їзду.
Продовжується монтаж перегородок з першого по п’ятий поверхи другого пiд’їзду. Завершено штукатурення цегляних стiн першого пiд’їзду.
Триває мурування вентиляцiйних каналiв вище п’ятого поверху другого пiд’їзду та монтаж електропроводки у квартирах першого пiд’їзду.
В межах капiтального ремонту передбачено роботи з утеплення будинку, вiдновлення внутрiшнiх iнженерних мереж: водовiдведення, водопостачання, електро та газопостачання.
З внутрiшнiм оздобленням будуть вiдновленi квартири, а також мiсця загального користування у будинку.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, п’ятиповерховий житловий будинок у Макаровi вiдновлюють для 180 мешканцiв.
Макарiвський район 34 днi перебував пiд окупацiєю. У квiтнi 2022 р. територiю Макарiвської громади було звiльнено вiд росiйських загарбникiв.
У Макарiвськiй громадi було пошкоджено або зруйновано понад 3600 об’єктiв iнфраструктури, левова частка з яких – житлова iнфраструктура.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *