“єОселя” зосередиться на первинному ринку

"єОселя" зосередиться на первинному ринку

Державна програма “єОселя” змогла перевернути ринок iпотечного кредитування i стала унiкальним цифровим продуктом, попри всi фактори нестабiльностi та зовнiшнi загрози. Iпотека в Українi стала людяною, дiджиталiзованою та вигiдною навiть у порiвняннi з аналогiчними програмами в найрозвиненiших країнах свiту, таких як США. Про це говорив голова правлiння Укрфiнжитла Євген Мецгер, виступаючи на мiжнароднiй конференцiї Digitalization Banking: the next stage – 2024.

Вiн розповiв учасникам заходу, як змiнилася програма за пiвтора роки роботи.
“Спочатку стояла задача зробити iпотеку для представникiв критично важливих для держави професiй. Вийшло зробити бiльше, бо сьогоднi це продукт, який змiнює ринок i який доступний по сутi кожному, хто хоче i готовий покращити житловi умови. Зупинятися не плануємо. З останнього – “єОселя” вже дала можливiсть купувати приватнi будинки та таунхауси. Ми чуємо людей i готовi йти на зустрiч, постiйно покращуючи програму”, – заявив Мецгер.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, крiм цього, голова правлiння презентував плани програми на наступний рiк.
“Ми плануємо дуже потужно збiльшити частку “єОселi” на первинному ринку. Закликаємо забудовникiв активно долучатися i пропонувати бiльше можливостей потенцiйним покупцям. Наприклад, здавати не просто стiни, а квартиру у форматi так званого white box. Це хороша європейська практика, коли людина може одразу заїхати в оселю з мiнiмально готовим простим ремонтом”, – додав голова правлiння компанiї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *