Захисник Вiтчизни отримав квартиру на Полтавщинi

Захисник Вiтчизни отримав квартиру на Полтавщинi

У Полтавському регiональному вiддiленнi Держмолодьжитла пiльговий молодiжний кредит у розмiрi 1,72 млн. грн. отримав захисник України Анатолiй Мусiян. За рахунок цих коштiв воїн з родиною придбали двокiмнатну квартиру у щойно введеному в експлуатацiю будинку в мiстi Кременчук.

Кредит наданий вiдповiдно до постанови Кабiнету мiнiстрiв України №584. Фiнансування здiйснено з мiського i обласного бюджетiв – згiдно з Програмою забезпечення молодi житлом Кременчуцької мiської територiальної громади на 2021-2025 рр. i Обласною програмою забезпечення молодi Полтавської областi житлом на 2023-2027 рр.
Пан Анатолiй – людина непересiчної долi. Iз 2011 р. працював у Кременчуку на “Укрзалiзницi”. У серпнi 2015 р. був мобiлiзований, служив у 3-му окремому танковому батальйонi “Звiробiй”, у якому пройшов службовими щаблями вiд дiловода штабу до т.в.о. начальника зв’язку батальйону у званнi сержанта.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, батальйон постiйно виконував бойовi розпорядження в зонi проведення АТО.
2017 р. повернувся до Кременчука, а вже 2019 р. пiдписав контракт з вiйськкоматом як старший iнструктор з рекрутингу. По пiвроку перебував у вiдрядженнях в зонi ООС. Закiнчив трьохмiсячнi офiцерськi курси, атестувався на молодшого лейтенанта i прийняв командування танковим взводом у 153 ОМБР. Зараз готується приймати танкову роту.
Пiд Бахмутом на Донеччинi зустрiв свою долю – Олесю. Долали труднощi разом, любов ставала не просто вiдпочинком вiд вiйни, а силою, яка допомагала молодим людям пережити складнощi. Училися бути опорою одне для одного, дiлитися радiстю й сумом, будувати власну iсторiю на фундаментi взаємної пiдтримки i розумiння.
Анатолiй вирiшив забрати кохану Олесю i доньку Нiку до Кременчука. Мiсто на Днiпрi стало новим аркушем у iсторiї кохання цiєї родини, мiсцем, де вони разом зустрiчають життєвi виклики i вiдкривають новi можливостi.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *