Заступника мiнiстра iнфраструктури ознайомили з масштабними проєктами Львова

Заступника мiнiстра iнфраструктури ознайомили з масштабними проєктами Львова

До Львова в межах робочого вiзиту завiтав заступник мiнiстра розвитку громад, територiй та iнфраструктури України Сергiй Деркач. На зустрiчi у мерiї очiльник департаменту мiської мобiльностi та вуличної iнфраструктури Олег Забарило, директор ЛКП “Львiвавтодор” Микола Власюк i профiльнi спецiалiсти пiдприємства, керiвники компанiй-перевiзникiв подiлилися успiшними кейсами реалiзацiї надважливих проєктiв для мiста та озвучили свої пропозицiї щодо змiн, якi необхiдно внести у чинне законодавство, яке регулює транспортну роботу.

“Проблематика, яка виникає в усiх мiстах-обласних центрах в галузi транспорту, є однакова. Для її вирiшення потрiбно вносити змiни i зарегульовувати чинне законодавство таким чином, щоб кожне мiсто, стикаючись у себе з якоюсь певною проблемою, не розв’язувало її iндивiдуально, а централiзовано все було вирiшено. А для цього має бути якiсно пропрацьоване законодавство. Свої пропозицiї, якi вважаємо необхiдними, сьогоднi представили заступнику мiнiстра Сергiю Деркачу. Ми обговорили ключовi проблеми у сферi реалiзацiї електронного квитка, унiфiкацiю пiдходiв щодо громадського транспорту i електронних квиткiв з переходом на оплату за транспортну роботу в усiй Українi. Також ми обговорили питання паркування в мiстах i забезпечення доступностi для осiб з iнвалiднiстю. Це також потребує змiн в законодавствi. Колеги з мiнiстерства готовi пiдтримувати нашi iнiцiативи”, – розповiв Олег Забарило, директор департаменту мiської мобiльностi та вуличної iнфраструктури ЛМР.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, також пiд час вiзиту заступник мiнiстра розвитку громад, територiй та iнфраструктури України Сергiй Деркач разом iз членами делегацiї скористалися львiвським трамваєм та електробусом. Заступник мiнiстра успiшно протестував безготiвкову оплату проїзду, завалiдувавши свою поїздку транспортною “ЛеоКарт”. Також вiдвiдали майстерню АСОП, де виконується повний цикл обслуговування обладнання, вiд прийому заявок вiд перевiзникiв про недолiки в роботi системи i до фактичного їх усунення.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *