Завершено важливий етап відновлення 214-метрового мосту через Сулу (ФОТО)

Відновлення мосту
через Сулу

Відновлюємо міст через річку Сула на автодорозі Н-08 Бориспіль – Маріуполь довжиною 214 метрів. Будівельники завершили влаштування гусасфальту. На металевій прогоновій будові уклали два шари литого покриття по 4 см кожен. Така суміш розроблена спеціально для влаштування на металевому полотні. Звичайний асфальтобетон при укладанні на металеву поверхню не буде «працювати».

До кінця року Фінляндія представить свій план відновлення України

Перевагами матеріалу є зносостійкість, водонепроникність, морозостійкість та висока щільність.

Відновлення руху цим мостом важливе для забезпечення логістичного звʼязку між північчю, центром та півднем України. Це найкоротший маршрут, але міст поки що закритий для всіх видів транспорту. Підрядники працюють швидко, щоб відкрити його якнайшвидше.

Допоможуть у відбудові: Україна отримала 14 екскаваторів від США

Паралельно також встановлюють барʼєрне огородження, монтують опори освітлення, влаштовують основи дорожнього одягу на підходах до мосту, завершують монтаж очисної споруди, укріплюють конус бутовим каменем.

Міст був закритий для руху транспорту в березні 2020 року. До початку відновлювальних робіт він перебував у аварійному стані, оскільки значних ремонтів тут не було з 1962 року.


Цікаво дізнатись: 
Купити сонячні панелі дешево. ТАК, ЦЕ-МОЖЛИВО!


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *