Дешевше, ніж орендувати житло – які мінімальні платежі іпотеки “єОселя” в різних містах

Мрія про власне житло стає реальністю для багатьох українців завдяки державній програмі "єОселя". Пільгова іпотека дозволяє придбати квартиру за мінімальними щомісячними виплатами.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути розмір щомісячних платежів за програмою "єОселя" у різних регіонах України за допомогою даних сайту з куплі-продажу нерухомості ЛУН.

Скільки доведеться платити кожен місяць за кредит "єОселя"

Розмір щомісячних виплат у межах програми "єОселя" варіюється в залежності від регіону, в якому розташована нерухомість, її загальної вартості та стану. Важливо зазначити, що у будь-якому випадку українці мають внести перший внесок у розмірі 20% від вартості житла.

  • Київ

Якщо ви мрієте про однокімнатну квартиру у столиці України, то щомісячний платіж складатиме приблизно 16 тисяч гривень. За двокімнатну квартиру ви будете платити близько 27 тисяч гривень кожен місяць.

  • Львів

У Львові також доступні квартири в рамках програми "єОселя". Місячний платіж за однокімнатну квартиру становитиме десь 17 тисяч гривень, а за двокімнатну – 23 тисячі гривень.

  • Одеса

В Одесі умови іпотеки ще вигідніші. За однокімнатну квартиру потрібно виплачувати приблизно 10 тисяч гривень на місяць, а за двокімнатну – 17 тисяч гривень.

  • Дніпро

У Дніпрі місячний іпотечний платіж для однокімнатної квартири складатиме 12 тисяч гривень, а для двокімнатної – 16 тисяч гривень.

  • Івано-Франківськ

Ціни в Івано-Франківську ще менші. За однокімнатну квартиру українці будуть платити щомісяця всього 6 тисяч гривень іпотеки, а за двокімнатну – 8 тисяч гривень.

Скільки коштує 1 квадратний метр квартири у центрі Києва

Нерухомість у центральній частині столиці України, завжди була дорога. Найвищі ціни у Печерському районі. Там один квадратний метр може коштувати від 700 до 20 000 доларів. У більш доступних районах, як Шевченківський і Голосіївський, цінники бути трохи нижчими – від 750 до 12 000 доларів за один квадратний метр.

Раніше ми писали, який вигляд має найдорожче житло у Дніпрі. Також сайт Pro Гроші разом з експерткою розібрався, яке майбутнє чекає ринок нерухомості насправді.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *