Трендові меблі 2023 року: як обрати ідеальну розпашну шафу для дому

Розпашна шафа – незамінний атрибут класичного інтер’єру. І це правило актуальне для будь-якої кімнати: чи то спальні, вітальні, кухні, коридору. Вона легко допомагає вирішити проблему зберігання речей і позитивно впливає на естетичний вигляд приміщення.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути різновиди розпашних шаф і критерії вибору, щоб українцям було простіше зробити правильний вибір.

Які існують різновиди розпашних шаф

  • Для спальні

Цей тип ідеально підходить для спальної кімнати. Вироби можуть бути однодверними чи дводверними, маючи великий внутрішній простір для зберігання одягу, білизни та аксесуарів. Що стосується дизайну, на вибір представлено найбільш широкий асортимент – від класичних до сучасних моделей.

Ідеальна шафа для спальні

Ідеальна шафа для спальніФото: Pro Гроші

  • Для кухні

Ця категорія шаф зазвичай має велику кількість полиць і висувних ящиків для зберігання посуду, продуктів і кухонних приладів. Деякі варіанти – зі спеціальними відділеннями для побутових пристроїв, що робить їх дуже практичними у щоденному використанні.

  • Для вітальні

Вони слугують для зберігання книг, столового посуду, аудіо- та відеообладнання, а також різних декоративних предметів. Дизайн може бути різноманітним і містити відкриті відділи для демонстрації колекції аксесуарів.

  • Для коридору

Цей тип підходить для зберігання верхнього одягу, взуття та аксесуарів, які завжди потрібно тримати під рукою, коли мешканці входять чи виходять з будинку. Шафи можуть бути обладнані гачками для пальто та стільницею для ключів.

Які є критерії вибору

При виборі меблів завжди слід враховувати кілька важливих факторів, щоб забезпечити собі якісний виріб. Варто звертати увагу на:

  • колористику;
  • внутрішнє наповнення;
  • дизайн;
  • матеріали виготовлення.

Колір шафи має велике значення для створення гармонійного інтер'єру. Вибираючи відтінок, слід керуватися загальною палітрою кімнати. Якщо хочете, щоб шафа була акцентом, обирайте яскравий або нестандартний відтінок. Для створення спокійного інтер'єру зупиняйте вибір на приглушених і нейтральних тонах.

Шафа у нейтральних тонах

Шафа у нейтральних тонахФото: Pro Гроші

Також перед купівлею потрібно визначитися, які саме предмети плануєте зберігати всередині. Для одягу підійде велика вішалка, а для взуття – полиці або ящики. Переконайтеся, що конструкція забезпечена необхідною кількістю відділень.

Дизайн повинен відповідати загальному стилю. Наприклад, для сучасного інтер'єру підходять мінімалістичні моделі з гладкими поверхнями, а для класичного – шафи з дерев'яними різьбленими деталями.

Важлива також якість матеріалів, бо це впливає на тривалість використання та експлуатаційну зручність. Для розпашних шаф популярним є дерево, але ще вироби виготовляють з МДФ, ДСП, металу і скла. Слід брати до уваги якість фурнітури та покриття.

Де знайти підходящу розпашну шафу

Якщо шукаєте якісні меблі для дому, на TABURETKA.UA точно знайдете великий вибір хороших варіантів за доступними цінами. Магазин пропонує різноманітні моделі шаф для всіх можливих потреб і приміщень. Крім того, клієнти можуть отримати консультацію від фахівців, щоб вибрати найкращий варіант для свого житла.

Розпашна шафа – це важлива частина будь-якого інтер'єру, яка поєднує в собі функціональність і дизайн. Правильний вибір допоможе забезпечити ефективне зберігання речей і створити гармонійний простір у приміщенні. Враховуйте колористику, внутрішнє наповнення, дизайн та матеріали, щоб шафа стала не лише практичним елементом, але й витонченим акцентом затишного дому.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *