Bain Capital близька до покупки консалтингової компанії Guidehouse за $5 млрд

Bain Capital близька до придбання Guidehouse, консалтингової фірми, яка надає консультації державним організаціям і підприємствам, у рамках угоди, оціненої в 5,3 мільярда доларів США, включаючи борг, повідомляє Wall Street Journal.

Угода може бути оголошена вже в найближчі дні, йдеться в повідомленні з посиланням на людей, знайомих із ситуацією.

Нагадаємо, що приватна інвестиційна компанія Veritas Capital придбала бізнес PricewaterhouseCoopers у 2018 році та перейменувала її в Guidehouse.

 

 

Компанія Guidehouse, що базується в Макліні, штат Вірджинія, раніше розширила серію власних придбань, зокрема придбала Navigant Consulting у 2019 році, Dovel Technologies у 2021 році та Grant Thornton у 2022 року. Поглинання інших компаній разом із власними розробками сприяли зростанню Guidehouse, завдяки чому її річний дохід збільшився з майже 600 мільйонів доларів у 2018 році до очікуваних понад 3 мільярдів доларів у 2023 році.

Угода з Guidehouse відбувається в той час, коли темпи зростання доходів від консалтингу сповільнюються для багатьох постачальників цих послуг. За даними Source Global Research, прогнозується, що світовий ринок консалтингу цього року зросте на 8% до приблизно 250 мільярдів доларів після зростання на 10,7% у 2022 році.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *