Bank of America придбає кредитний портфель багатоквартирних будинків WaFd за $2,9 млрд

Приблизно 2000 багатоквартирних кредитів мають невиплачений основний залишок у розмірі $3,2 млрд, повідомив WaFd у звіті регулюючих органів у п’ятницю. Після завершення угоди, наміченої на 21 червня, Bank of America планує провести структуровану угоду або продаж кредиту одному або декільком фондам Pacific Investment Management Co., повідомив WaFd.

Федеральна резервна система, Федеральна корпорація зі страхування вкладів та Управління грошового контролера вказали минулого року, що вони зосередять більшу увагу на банках, чиї портфелі кредитів на комерційну нерухомість більш ніж утричі перевищують їхній капітал. Експерти також планували приділити особливу увагу портфелям, які за останні три роки зросли щонайменше на 50%. Станом на 30 вересня ВФД перетнув обидва пороги.

Акції багатьох регіональних банків впали останніми місяцями, оскільки інвестори стали насторожено ставитися до ризиків комерційної нерухомості, частково через перспективу того, що регулюючі органи можуть чинити тиск на деяких кредиторів з метою збільшення резервів або обмеження дивідендів. Цього року до четверга ВФД упав на 9,6%.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *