Berkshire придбала частку у страховій компанії Chubb на суму $6,72 млрд

Станом на 31 березня Berkshire володіла 25,92 млн акцій Chubb, згідно з звітом регулюючих органів з докладним описом активів Berkshire, зареєстрованих на біржі в США на цю дату.

Розкриття інформації призвело до того, що ціна акцій Chubb досягла рекордно високого рівня після закриття торгів, піднявшись на 6,3% до $268,96.

Акції часто зростають, коли Berkshire розкриває нові активи, що відображає те, що, на думку інвесторів, є знаком схвалення Баффета.

“Chubb – приваблива інвестиція в акціонерний капітал для Berkshire, оскільки вона займається бізнесом, який Berkshire добре знає: страхуванням від майнових втрат”, – заявила Кеті Сейферт, аналітик CFRA Research.

Сейферт не стала міркувати про те, чи може Berkshire купити всю компанію Chubb, але сказала, що увага Chubb до спеціалізованого страхування комерційних ліній та захисту домовласників високого класу «добре впишеться» у портфель страхування та перестрахування Berkshire.

Berkshire почала купувати Chubb у третьому кварталі минулого року і отримала дозвіл Комісії з цінних паперів та бірж США тимчасово зберігати конфіденційність своїх покупок.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *